Om os

Denne hjemmeside er mit hjertebarn. Det er her, hvor jeg skriver om alt det nye indenfor grill, og er i stand til at dele min passion med mine læsere. Jeg elsker at dele ud fra min egen hobby, især når det er til folk, som er interesseret. Jeg startede med at grille om sommeren – ligesom enhver anden. Det var mest kød, der blev smidt på flammerne, men senere blev jeg mere og mere eksperimenterende. Fordi grillen står udenfor, står den også væk fra køkkenet, derfor valgte jeg at tilberede størstedelen af min mad, når jeg grillede, på grillen. På denne måde slap jeg fra at løbe frem og tilbage. Det startede med grillede grøntsager, så fandt jeg ud af, at man kunne anvende nogle typer af gryder og pander på grillen, hvilket åbner for mange flere retter. Da dette blev normen for min madlavning på grillen, begyndte jeg også at eksperimentere med det søde køkken. Grillede æbler og ferskner med sukker, smør og is blev hurtigt et hit herhjemme.

 

Så hvis du er ligesom mig og elsker at udfordre dig selv i køkkenet, er denne hjemmeside stedet for dig. Jeg vil hjælpe dig med alt lige fra valg af grill til madinspiration – og selvfølgelig også alt det imellem. Måske keder du dig i køkkenet, og leder efter noget, som vil udfordre dig, eller blot nye retter at lave på lune sommeraftener – uanset hvad du leder efter, kan du finde det her. Jeg håber, at jeg kan hjælpe dig med at lave grillen til dit yndlingsapparat i køkkenet. Målet er at hjælpe dig med at få madlavningsglæden tilbage i hverdagen. Mad er nemlig ikke bare mad, men noget der bringer os sammen. Ingen kan lide at spise alene, så inviter dine venner og familie over, og imponer dem med dine nye evner på grillen.

Har jeg vækket din interesse, kan du læse meget mere her. Vores seneste blogindlæg handler for eksempel om spændende emner som grill, opskrifter, vedligeholdelse og meget andet.

Ravnevej 6, 2970 Hørsholm, Denmark
+45 40 78 13 58