FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

Her er nogle almindelige spørgsmål om GrillMaestro.

Hvordan grilles bøffer?

Bøffer skal grilles over direkte varme. Der skal dog ikke være for varmt, fordi så brænder kødet på. Hvor lang tid de skal grilles, er afhængig af hvilken udskæring kødet er. Nogle typer skal have kort tid, andre lidt længere.

Hvor varm skal grillen være?

Det er vigtigt grillen er godt varm, inden du begynder at tilberede maden. Grillen skal op og stabilisere sig selv, samt sørge for, at der ikke er unødvendige flammer. Når grillen er stabil, gælder det om at holde gløderne i gang og få grillet noget mad!

Hvor længe kan grillet kød holde sig?

Tilberedt kød kan holde sig i køleskabet et par dage, ligesom kød tilberedt i ovn eller på pande. Du kan tjekke det ved at lugte til det og smage på det.

Hvad er indirekte grillning?

Indirekte grillning er hvor at man griller maden i modsatte side af hvor gløderne lægger. Så får man en konstant varme, som langsomt tilbereder kød og grøntsager eller luner brød.

Hvordan grilles majskolber?

Majskolber grilles bedst på spyd, hvor de bliver smurt med salt, peber og smør. Derefter skal de roteres over direkte varme i et par minutter til majsene er tilberedte og møre.

Hvor meget koster en grill?

Der er grill i alle prisklasser. Den kæmpe Weber gas grill til 40.000 er den store holdbare investering, mens engangsgrill til pølser om sommeren er den billige engangsløsning. Prisen er afhængig af, hvad man skal bruge den til.

Hvordan grilles pølser?

Pølser skal ALTID grilles low and slow. Fedtet inde i pølserne skal have lov til at smelte. På en grille vil det være indirekte varme, samt at du sørge for at vende dem ofte, så de ikke brænder på.

Et andet godt trick til pølser er lige at prikke et par huller i dem så de ikke sprænger.

Hvad er grillkul lavet af?

Der er mange sorter grillkul. En af de mest populære de seneste par år har været kokoskul. De er lavet af resterne fra kokosnødderne og er mere bæredygtigt.

0/50 ratings

Ravnevej 6, 2970 Hørsholm, Denmark
+45 40 78 13 58